У Львові замість тротуарів будують лише велодоріжки

Новини 10 Вересня, 2020 817

Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Мешканці Львова скаржаться на відсутність пішохідних зон у місті.

Про це у Фейсбуці повідомила Алла Нижник, пише “Четверта студія”.

За її словами, останнім часом у Львові будують лише велодоріжки, замість тротуарів.

“Вчора я мала потребу походити пішки тротуарами вулиці Липинського від АС-2 до пр. Чорновола зранку і ввечері. Хочу поділитися спостереженнями. Зранку я йшла неспішно непарною строною, рахувала велосипедистів і пішоходів вийшло 2 до 29. Але вразило мене інше – після перехрестя з вулицею Городничою і тротуар та велодоріжка втратили обриси і перейшли бруківку від автоцентру Хюндаї, а після Занзібару я зрозуміла, що велодоріжка є, а тротуар вже неє і я поза правовим полем…

Ввечері, коли я пішла парною стороною мене чекало ще одне відкриття. Після повороту тротуару в сторону будинків на Лінкольна, 6 виявилося, що дальше іде виключно велодоріжка, а тротуар втратив свій статус”, – йдеться у дописі.

Алла Нижник переконана, що відсутність тротуарів у Львові створює багато аварійних ділянок.

Бо з якого дива так місто поводиться з пішоходами. Я можку поснити ляпи прийняті на комісії з бепеки руху незнанням правил дорожноього руху – це безвідповідальний цинізм. Знаку про заборону руху пішоходів немає. І прав пішохід теж не має. Всі сидять і сподіваються, що аварій не буде. Пройдіться пішки і побачите, що це тільки справа часу. І буде тоді ЛМР відповідачем і третьою стороною і таких справах.

Коментарі

Позначки: , ,