У Львові закриті на ремонт три вулиці: як об‘їхати

Новини 02 Вересня, 2019 331

Ілюстрація: Lviv.com

У Львові кілька вулиць зарито на ремонт, водіям варто врахувати схеми об’їзду.

Як повідомляє “Твоє місто”, перекриття руху транспорту на вул. Поповича у Львові продовжили до 22:00 30 вересня замість 31 серпня. Ідеться про відтинок від вул. Поповича, 13 до вул. Мартовича, що закрили для транспорту 29 липня.

Поточний ремонт на цій ділянці виконує ТзОВ «Інститут соціальних технологій». Об’їзд здійснюється відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Капітальний ремонт вул. Миколайчука, що веде до Голосківського кладовища, розпочали теж 29 липня. Вулиця буде закритою для проїзду до 27 грудня. Транспорт не зможе курсувати по Миколайчука від будинку №15а до будинку №30. Роботи виконує ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1».Згідно з технічним завданням, підрядник має демонтувати наявне дорожнє покриття, зрізати чагарники, замінити каналізаційні мережі, прокласти асфальт на проїжджій частині, замостити тротуари плиткою ФЕМ, встановити зовнішнє освітлення, нанести розмітку та встановити дорожні знаки. Крім того, тут мають прокласти тролебусну лінію.

У зв’язку з капітальним ремонтом на вул. Липова Алея її ділянку для проїзду перекрили аж до 30 листопада після 22:00. Роботи тут виконує ТзОВ «Трансбудторг».

Схеми: ЛМР

Коментарі

Позначки: , ,