У Львові забудовники захопили частину дороги на вулиці Стрийській

Новини 26 Вересня, 2020 1 152

Синютка презентував програму кандидата на голову Львівської ОТГ, фото 4studio

Чому Садового треба зупинити

Чому Садового треба зупинити?! Щоб припинити шматувати місто і знущатися з мешканців.

Про це у Фейсбуці пише народний депутат України від “Європейської Солідарності”, кандидат на пост голови Львівської ОТГ Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Я шокований від побаченого і почутого на вулиці Стрийській, 78. у Львові. Двір будинку забудували кількома 14 – ти поверховими новобудовами. Нові багатоквартирні будинки під’єднали до старих комунікаційних мереж. В’їзд і виїзд до будинків заблоковано, сюди не проїде швидка допомога, пожежна машина. Переповнені смітники виставили людям під вікна. Сморід і бруд розноситься по всій території”, – написав Синютка.

Він додав, що забудовники, прикриваючись сприянням міської влади, захопили частину дороги, перекроїли і перегородили подвір’я.

“Не погребували навіть відмежувати частину території сусідньої військової частини. Навіщо нам майданчики, простір, дороги? Давайте заробляти, поки є така можливість – такий головний принцип управління містом сповідує Садовий і його «своя» команда. Тільки громада міста може зупинити таку захланну, корумповану владу”, – написав Синютка.

Чому Садового треба зупинити ⁉️Щоб припинити шматувати місто і знущатися з мешканців.‼️‼️‼️Я шокований від…

Опубліковано Олегом Синюткою Субота, 26 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,