У Львові за участі міністра юстиції відкрили новий правовий клуб

Новини 11 Червня, 2018 65

Фото Львівської ОДА

У Львові сьогодні, 11 червня,  запрацював інноваційний правовий клуб «PRAVOKATOR» – онлайн-платформа правового консультування громадян.

Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, у відкритті клубу взяв участь міністр юстиції Павло Петренко.

«Майданчик, де українські правники в інтерактивному форматі матимуть можливість напрацьовувати нові механізми захисту прав людини. Тут українські діти матимуть можливість вчитися та осягати свої права, а також поширювати ці знання серед своїх однолітків. Тут юристи не будуть опонентами, а стануть партнерами, аби спільно знаходити формули застосування закону. Тому це справді значне досягнення для громадянського суспільства, що дасть змогу зв’язати фахівців у різних куточках України », – зазначив під час відкриття клубу Павло Петренко.

Відкриття у Львові правового клубу нового формату "PRAVOkator"

Сьогодні у Львові Міністр юстиції Павло Петренко разом з керівником Координаційний центр з надання правової допомоги Олексій Бонюк та партнерами відкривають правовий клуб нового формату "PRAVOkator".

Опубліковано Міністерство юстиції України 11 червня 2018 р.

Правовий клуб, що запрацював на Львівщині, уже четвертий. Подібні клуби уже працюють в Одесі, Харкові та Дніпрі.

«Львівщина в різних сферах намагається тримати пальму першості, і правова галузь у цьому процесі не виняток. Такий клуб уже давно на часі, адже в умовах реформування багато суперечливих питань треба вирішувати в правовому полі. Тому новий майданчик має послужити платформою для обміну досвідом, знаннями та варіантами розв’язання правових питань», – наголосила заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

В межах роботи правового клубу «PRAVOKATOR» планують проводити освітні заходи для правників, місцевих громад, інформувати про зміни в законах, підтримувати молодих юристів та посилювати зв’язки із міжнародними експертами.

«PRAVOKATOR» об’єднуватиме фахівців системи правової допомоги, адвокатів, суддів, прокурорів, ІТ-юристів, представників місцевої влади та неурядові громадські організації.

 

Коментарі

Позначки: , ,