У Львові за кермом затримали п’яного поліцейського

Новини 03 Лютого, 2020 192

У Львові за кермом затримали п’яного поліцейського

Водій відмовився проходити тест на драгері та пред’явити свої документи

Небайдужі львів’яни учора ввечері, 2 лютого, близько 20-ї год. не дали чоловікові у стані алкогольного сп’яніння сісти за кермо автівки. Про це написала користувачка Олена Поронюк у фейсбуці, пише Діло.

«Невідомий чоловік з вигляду у стані сильного алкогольного сп’яніння намагався сісти за кермо», – йдеться в повідомленні і зазначається, що інцидент стався на одній із автозаправних станцій Сихівського району Львова.

На зауваження та прохання вийти з машини відреагував агресивно. Кидався на чоловіка, який зробив йому зауваження, із кулаками, вживаючи лайливі слова та погрожуючи фізичною розправою.

«Тому ми зупинили авто інше, що виїжджало з АЗК, й попросили викликати поліцію. Поки працівники їхали на виклик, ми заблокували виїзд власним авто, а п’яний водій пробував виїхати задом де вже була прикаркована BMW. На щастя, машину не зачепив», – повідомляє дівчина.

Водій відмовився проходити тест на драгері та пред’явити свої документи.

Уже у Сихівському райвідділі поліції з’ясувалося, що чоловік – працівник поліції.

«Правоохоронці склали на порушника протокол за керування автомобілем у нетверезому стані та винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом», – повідомила речниця патрульних поліцейських Львівщини Катерина Рибій.

Відео – тут.

Коментарі

Позначки: , ,