У Львові за добу двічі горіли квартири

Новини 15 Серпня, 2019 121
У Львові за добу двічі горіли квартири. Фото: відкриті джерела.

У Львові за добу двічі горіли квартири. Фото: відкриті джерела.

14 серпня о 16:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Куліша, 5. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.  Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львіській області.

Через сильне задимлення, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. О 17:05 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:15 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби.

Внаслідк пожежі пошкоджено холодильник та газовий котел.

До ліквідації пожежі залучили 12 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Крім того, 15 серпня о 04:43 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Масарика, 3. Пожежа виникла в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. До місця події негайно виїхали рятувальники 1-ої ДПРЧ та 3-ої ДПРЧ м. Львова. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Пожежу локалізовано о 05:04, ліквідовано о 05:12 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 3 квм.
Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Обставини подій та причини займання наразі встановлюють правоохоронці.

Коментарі

Позначки: , ,