У Львові за 5 млн грн на вулиці Науковій ремонтують дорогу (ВІДЕО)

Новини 31 Серпня, 2021 228

Фото ілюстративне

На вул. Науковій на ділянці від вул. Тролейбусної до вул. Кульпарківської триває поточний ремонт дорожнього покриття

За інформацією Франківської районної адміністрації, з 21 серпня розпочався поточний ремонт верхнього шару покриття на вул. Науковій на відрізку від вул. Тролейбусної до вул. Кульпарківської. Ремонтують частину дорогу – один напрямок. Роботи проводить ТзОВ «Унідор Сервіс».

Про це пише Четверта студія.

«З 21 серпня підрядна організація ТзОВ «Унідор Сервіс» розпочала поточний ремонт верхнього шару покриття на вул. Науковій на відрізку від вул. Тролейбусної до вул. Кульпарківської. ТзОВ «Унідор Сервіс» стало переможцем тендеру на виконання цих робіт. Відзначу, що тендер ми оголошували на суму 5,8 млн грн, натомість переможець запропонував 4,9 млн грн. Тобто, нам вдалося зекономити 900 тис грн.

Роботи розпочалися з 21 серпня. Спочатку підрядник проводив підготовчі роботи і згодом приступив до асфальтування. Згідно з договором, роботи мають бути завершені сьогодні, 31 серпня. Однак все буде залежати від погодних умов, адже через дощі, підрядник не міг працювати у минулі дні.

Оскільки ремонтуємо лише смуги одного напрямку, то роботи проводяться частинами, без перекриття дороги для руху транспорту. Можливі локальні обмеження для проїзду», – розповів Ігор Савка, в.о. голови Франківської РА.

Коментарі

Позначки: , ,