У Львові з’явиться нова вулиця

Новини 29 Серпня, 2019 99

Фото: google maps

Завершення будівельних робіт заплановане на березень 2020 року

У липні в системі державних закупівель Prozorro розмістили тендер на проектування тунельного шляхопроводу під залізничної станції Клепарів. Відповідно до оприлюдненої інформації, будівництво буде розділене на два проекти, а роботи з облаштування тунелю та вулиці здійснюватимуть різні фахівці.

Термін закінчення будівельних робіт встановлено на кінець березня 2020 року. На оновленій вулиці, довжиною у 2,5 км, планується покласти асфальт, облаштувати зупинки, велодоріжки. Окрім того, тут буде прокладена тролейбусна лінія та встановлено вуличне освітлення.

Тендер на шляхопровід вулиці Левандівці, що з’єднує Суботівську та мікрорайон Рясного оголосив ЛКП «Львівавтодор». Всі обмеження і умови будівництва і проектування вже обговорені на засіданні Виконкому ЛМР.

Нова вулиця з’єднає електротранспортом мікрорайон  Рясне з центром Львова. Раніше, даний проект планувалося завершити до 2024 року, проте вулиця була віднесена до Стратегії розвитку Рясного. Тому роботи мають завершити вже наступного року, – пише lv.oblast.online.

 

Коментарі

Позначки: ,