У Львові з продажу автомобіля Садового розіграли цілу історію

Новини 14 Січня, 2020 887

Міськрада за чужий кошт хоче зайнятись благодійністю

Сьогодні, 14 січня, у дворику львівської Ратуші відбувся брифінг стосовно повтороного продажу службового автомобіля мера Андрія Садового на аукціоні, пише 4studio.

Мова йде про Toyota Camry 2006 року випуску, яку вже вдруге намагаються продати з аукціону в електронній системі ProZorro.Продажі, тоді за авто хотіли виручити щонайменше 200 тис грн, зараз, згідно з чинним законодавством, ціна знижена навпіл і складає 110 тис грн.

Проте, благочинцям потрібно бути готовими до того, що окрім визначеної аукціоном вартості, доведеться викласти кругленьку суму за ремонт авта: ходова та кузов потребують ремонту.

Зі слів Ігоря Гілевича, начальника сектору автотранспортного забезпечення ЛКП «Ратуша-сервіс» (автомобіль є на балансі ЛКП «Ратуша-сервіс»), після діагностики оголошена приблизна вартість необхідного ремонту складає 111 тис грн.

Разом із тим у мерії заявляють, що розраховують продати авто за мільйон гривень, адже “авто з історією”, а виручені кошти підуть на потреби військових.

На запитання журналістів 4studio чи не хотів чинний мер сам долучитись до доброї справи й викупити авто задля добрих намірів, представники ЛМР заявили, що такий сценарій на разі не розглядався й вони діють у межах чинного законодавства.

Додамо, що аукціон стартує через 4 дні.

 

Коментарі

Позначки: , , ,