У Львові з палаючої будівлі врятували чоловіка, є загиблі (ВІДЕО)

Новини 18 Травня, 2020 895

Скриншот відео

У Львові під час пожежі в будівлі на вулиці Зеленій загинув чоловік, ще одну людину врятовано з палаючого приміщення.

Як пише “Четверта студія”, у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що 18 травня о 00:20,  надійшло повідомлення про пожежу в місті Львові на вул. Зелена.

Пожежа виникла в одноповерховій цегляній безгосподарській будівлі, критій шифером, розміром 18×7 м.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику, весь дах будівлі був охоплений вогнем, також на даху було виявлено чоловіка, який кликав на допомогу. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з порятунку. За допомогою висувної драбини, чоловіка було зняту з палаючої будівлі та передано медикам для подальшого огляду. Потерпілий – чоловік 1982 року народження від госпіталізації відмовився.

Під час проведення робіт з ліквідації загорання вогнеборці виявили в середині будівлі тіло чоловічої статі вже без ознак життя. Особа загиблого встановлюється.

Об  01:11 пожежу  повністю ліквідували в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах на площі 120 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 20 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Львів: на пожежі безгосподарської будівлі загинув чоловік, ще одного вдалось врятувати

18 травня о 00:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Зелена. Пожежа виникла в одноповерховій цегляній безгосподарській будівлі, критій шифером, розміром 18×7 м. До місця події негайно виїхали вогнеборці 29-ої, 30-ої, 1-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, весь дах будівлі був охоплений вогнем, також на даху було виявлено чоловіка, який кликав на допомогу. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з порятунку. За допомогою висувної драбини, чоловіка було зняту з палаючої будівлі та передано медикам для подальшого огляду. Потерпілий – чоловік 1982 року народження від госпіталізації відмовився. Під час проведення робіт з ліквідації загорання вогнеборці виявили в середині будівлі тіло чоловічої статі вже без ознак життя. Особа загиблого встановлюється. О 00:56 вогнеборці локалізували пожежу, та о 01:11 повністю ліквідували в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах на площі 120 кв.м.До ліквідації пожежі залучили 20 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Неділя, 17 травня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,