У Львові з 14 лютого у трамваях розпочинають тестувати режим економії опалення у салонах

Новини 09 Лютого, 2022 148
Трамвай №6. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

«Збережемо тепло разом»

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», для забезпечення економії витрат на опалення салонів трамвайних вагонів КТ4-D і марки «Електрон» та комфортного перевезення пасажирів у холодний період, з 14 лютого по 31 березня триватиме тестування режиму персоналізованого відкривання-закривання дверей «Збережемо тепло разом».

Про це пише Четверта студія.

Доступ на відкривання дверей у трамваях, де це передбачено, водії електротранспорту надаватимуть пасажирам постійно, окрім годин пік в будні дні (з 7:00 по 10:00 та з 16:00 по 20:00), а також ситуативно, зважаючи на наявність пасажирів на зупинках.

«Ми звертаємося до наших пасажирів з проханням бути уважними і доброзичливими та допомагати людям поважного віку, дітям та гостям нашого міста, які можуть не відразу зорієнтуватися, як діяти на зупинках або у салоні трамваїв у «непікові» години», – підсумовує Оля Бачинська, фахівець зв’язків з громадськістю та пресою ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, відповідно до наказу директора підприємства, опалення у салонах трамваїв та тролейбусів вмикає водій при зниженні температури довкілля до -2 градусів і нижче. «Усі водії ознайомлені з цим наказом, додатково проводять контрольні перевірки щодо його дотримання», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Коментарі

Позначки: ,