У Львові з 1 вересня планують збільшити кількість громадського транспорту на маршрутах

Новини 30 Серпня, 2021 114

У Львові електротранспорт прикрасили прапорцями

З 1 вересня транспорт міста переходить на звичайний режим роботи. Відтак, на практично усіх міських маршрутах зросте кількість транспортних одиниць, відповідно до пасажиропотоку. Зокрема, планується, що впродовж 1-6 вересня на міські маршрути буде додано 67 автобусів та трамваїв. Зокрема, посилять маршрути, які курсують на вокзал, а також, до вишів та гуртожитків. Також буде відкориговано графіки ранкових і вечірніх рейсів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише “Четверта студія”.

«З 1 вересня транспорт міста переходить на звичайні графіки курсування. Відповідно, зважаючи на збільшення пасажиропотоку, практично на всіх маршрутах буде додано транспортні одиниці. Передбачається, що випуск транспорту зросте на 67 одиниць. Зокрема, буде додано 10 трамваїв, 30 автобусів комунального АТП та 27 – приватних перевізників. Для більшості маршрутів кількість транспорту зросте на 1-2 одиниці.

Аналогічно будуть відкориговані графіки вечірніх і ранкових рейсів. Зокрема, магістральні маршрути їздитимуть орієнтовно до 22.00 год., а маршрути, які їдуть зі спальних районів, – до 21.00 – 21.30 год.

Трамваї ж курсуватимуть до 22.00 год., деякі навіть до 23.00 год. – це стосується маршрутів, які їдуть на вокзал, а також сихівського трамвая № 8. Це поетапно з 1 по 6 вересня буде відбуватись збільшення випуску транспорту на маршрути», – розповів Орест Олеськів.

Також планується, що до кінця вересня на міських маршрутах працюватиме додатково ще 10 транспортних одиниць.

 

Коментарі

Позначки: ,