У Львові юридична компанія «Поліс», на службовий автомобіль якої впало дерево, готує позов до суду

Новини 09 Травня, 2021 1 734

Фото: ФБ/Юридична компанія Центр Автовиплат "Поліс"

Фахівці компанії «Поліс» готують позов до суду, щоб винуватці падіння дерева на службовий автомобіль компанії понесли максимальну відповідальність. Це вже не перший випадок у Львові і часті випадки падіння дерев можуть нести загрозу не лише автомобілям, а й життю людей. За падіння дерева, якщо на балансі виконавчого комітету чи будь-якої іншої організації інформація про це дерево не відображена, відповідає Львівська міська рада, Галицька районна адміністрація Львова, ЛКП “Зелений Львів”.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Юридична компанія Центр Автовиплат “Поліс” у ФБ.

«Влада стихії чи безвладдя місцевих господарників? Вночі на службовий автомобіль юридичної компанії «Центр автовиплат «Поліс» впало величезне дерево. Автомобіль був припаркований неподалік офісу, у центрі міста. На щастя, з людей ніхто не постраждав, втім машину знищено вщент. Цей випадок вже активно обговорюють у соцмережах, та автори повідомлень помилково вказують, що постраждало авто страхової компанії. Зазначимо, що юридична компанія «Центр автовиплат «Поліс» не провадить страхової діяльності, а, власне, наші юристи та адвокати займаються захистом громадян, коли страхові компанії не виплачують належних відшкодувань у повному обсязі, зволікають або відмовляються компенсовувати збитки постраждалим. Саме тому, маючи досвід, ми впевнені, що зможемо відстояти свої права в отриманні страхових виплат, адже автомобіль був захищений страхуванням КАСКО», – зазначається у повідомленні.

Як наголошується, «також фахівці компанії готують позов до суду, щоб винуватці цієї прикрої ситуації понесли максимальну відповідальність. Це вже не перший випадок у Львові і часті випадки падіння дерев можуть нести загрозу не лише автомобілям, а й життю людей. За падіння дерева, якщо на балансі виконавчого комітету чи будь-якої іншої організації інформація про це дерево не відображена, відповідає Львівська міська рада, Галицька районна адміністрація Львова, ЛКП “Зелений Львів”.

Чому впало дерево на автомобіль юридичної компанії «Поліс» – через халатність господарників чи владу стихії – відповідь на це питання ми обов’язково отримаємо».

Скриншот ФБ

 

Коментарі

Позначки: , ,