У Львові визначилися, як хоронитимуть переселенців

Новини 21 Червня, 2022 137

На Личаківському цвинтарі вшанували пам’ять новітніх Героїв, фото ЛМР

Непростий час – непрості рішення

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про поховання внутрішньо переміщених осіб».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Відтак ЛКП «Муніципальна обрядова служба» має забезпечити безкоштовне поховання тих внутрішньо переміщених осіб, які не досягли пенсійного віку, водночас не працювали, не перебували на службі та не зареєстровані у центрі зайнятості як безробітні.

«Непростий час – непрості рішення. Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про поховання внутрішньо переміщених осіб. Відповідно до нього, визначено категорію осіб, поховання яких буде здійснюватися за кошти міського бюджету», – повідомила Гелена Пайонкевич, директорка юридичного департаменту ЛМР.

Поховання внутрішньо переміщеної особи буде здійснюватися на підставі заяви виконавця волевиявлення померлого або особи, яка зобов’язалася поховати померлого, до ЛКП «Муніципальна обрядова служба», з наданням: копії свідоцтва про смерть та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої управлінням соціального захисту департаменту гуманітарної політики.

Безкоштовне поховання ВПО відбуватиметься у межах бюджетних призначень, визначених у бюджеті Львівської міської територіальної громади.

Коментарі

Позначки: ,