У Львові визначились, скільки коштуватиме транспортна картка “ЛеоКарт”

Новини 19 Листопада, 2021 17 707
У Львові визначились, скільки коштуватиме транспортна картка "ЛеоКарт"

У Львові визначились, скільки коштуватиме транспортна картка "ЛеоКарт"

«ЛеоКарт» – пластикова картка, якою можна буде розрахуватись за проїзд у громадському транспорті Львова. Її можна буде придбати у кіосках, у Центрі обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського, 10, на вокзалах і в аеропорті.

У Львові затвердили вартість пластикової транспортної картки «ЛеоКарт». Рішення прийняли сьогодні, 19 листопада, на засіданні виконавчого комітету.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Твоє Місто.

Вартість транспортної картки «ЛеоКарт», тобто носія електронного квитка для проїзду у громадському транспорті Львова, становитиме 60 гривень. Йдеться про персоналізовану пільгову і загальну, неперсоналізовану загальну.

Безоплатно першу картку «ЛеоКарт» мають право отримати пільгові категорії населення у Львівській ОТГ. Для отримання пільгової картки потрібно звернутись у ЦНАП або у Центр обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського 10.

Також можна подати запит для отримання транспортної картки через Особистий кабінет львів’янина на сайті Львівської міської ради.

Додамо, що «ЛеоКарт» – пластикова картка, якою можна буде розрахуватись за проїзд у громадському транспорті Львова. Її можна буде придбати у кіосках, у Центрі обслуговування пасажирів, що на вулиці Горбачевського, 10, на вокзалах і в аеропорті. Її потрібно буде «пов’язати» із кабінетом мешканця, адже саме туди потрібно буде зараховувати кошти. Це можна буде зробити з допомогою мобільної аплікації, її треба завантажити на свій смартфон. Також така опція з’явиться на сайті Львівавтодору.

Нагадаємо, нещодавно у Львові визначили, якою буде вартість проїзду у громадському транспорті з введенням електронного квитка, який має запрацювати 13 січня наступного року. Наразі проєкт винесли на громадське обговорення, яке триватиме з 10 до 25 листопада. Разовий електронний квиток квитка на одну поїздку з можливістю пересадки впродовж 40 хвилин коштуватиме 10 грн; Разова поїздка без можливості пересадки у разі придбання паперового квитка у водія – 15 грн; Якщо пасажир не зареєстрував проїзд, то заплатить штраф у контролера у розмірі 200 грн; Детальніше про запропоновану вартість абонементів читайте тут.

Коментарі

Позначки: , ,