У Львові вимагають відновити пільговий проїзд у громадському транспорті

Новини 08 Липня, 2020 9 372
Львівська маршрутка. Фото Варіанти

Фото Варіанти

Право пільгового проїзду у місті мають 27 категорій громадян

У Львові вимагають відновити пільгові перевезення для всіх категорій пільговиків, які були призупинені з кінця березня ц.р.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці “За майбутнє – Львівщина” у ФБ.

Як зазначається у повідомленні, право пільгового проїзду у місті мають 27 категорій громадян. Серед них, зокрема, військовослужбовці, ветерани війни та служби у внутрішніх органах, інваліди війни, чорнобильці, інваліди усіх груп, діти шкільного віку та діти з багатодітних сімей.

“Вимагаємо відновити пільгові перевезення на Львівщині! Партія «За майбутнє» звертається до міського голови Львова з вимогою відновити пільгові перевезення у громадському транспорті міста для окремих категорій пільговиків. Як відомо, міська комісія з питань ТЕБ і НС скасувала на час карантину у комунальному транспорті Львова пільговий проїзд. Таке рішення вступило в силу 23 березня і триває досі. Водночас, з початку травня в місті та області почались певні послаблення карантину, відновлюється функціонування багатьох установ.

Право пільгового проїзду у місті мають 27 категорій громадян. Серед них, зокрема, військовослужбовці, ветерани війни та служби у внутрішніх органах, інваліди війни, чорнобильці, інваліди усіх груп, діти шкільного віку та діти з багатодітних сімей. Тобто мешканці міста, які регулярно користуються громадським транспортом у робочих та особистих цілях.

Зазначимо, що право на пільгових проїзд для них гарантується Законом України і його порушення тягне за собою відповідальність.

Відтак, звертаємось з пропозицією до міської влади відновити пільгове перевезення у громадському транспорті міста для вищевказаних категорій громадян. Також дати можливість пільгового проїзду для пенсіонерів з 11:00 до 16:00, щоб уникнути великого скупчення людей в години пік”, – зазначається у дописі..

Коментарі

Позначки: , , ,