У Львові вимагають відновити дію перепусток про паркування у центрі міста (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 22 Лютого, 2021 1 904

Юрій Діль, фото Четверта студія

У центрі Львова на Площі Ринок 50 водіїв вимагають у міського голови Львова Андрія Садового відновити їм перепустки та дозволити заїжджати у центральну частину міста. Львів’ян оштрафували, а згодом забрали перепустки через паркування у невстановлених місцях. Втім, водії переконують, що через кучугури снігу, які не прибрали комунальники, запаркувати автомобіль було ніде.

Про це з під-стін Львівської міської ради повідомив кореспондент ІВ “Четверта студія”.

Водій Назар Тимняк розповів, що через безглузде рішення Львівської міської  ради мешканці навіть не можуть запаркуватись поблизу власних будинків.

“18-19 лютого управління безпеки міста вирішило оштрафувати усі автомобілі, які припарковані поза знаками у центральній частині міста Львова. Після того, як нас оштрафували, наступного дня відбулось засідання робочої групи і усім анулювали перепустки. Сьогодні ми не маємо змоги заїхати у центральну частину міста Львова. Ми понесли подвійне покарання: нас оштрафували ще й анулювали перепустки. Нам не дали можливості оскаржувати штрафи”, – говорить Тимняк.

Він також додав, що зараз пікетувальники вимагають, щоб їм повернули перепустки.

“Зараз ми вимагаємо, щоб робоча група скасувала своє рішення, тобто анулювання перепустки для мешканців центральної частини міста Львова. Ми готові були допомогти міській раді прибрати парковки від снігу. За той час, що ми чистили узбіччя, машини насправді стояли під знаками. Після цього нас оштрафували…”, – розповів львів’янин.

Назар Тимняк наголосив, що автомобілі міського голови Львова Андрія Садового залишають на парковці, де б мали паркуватись мешканці міста.

“Машини пана-мера (Андрія Садового, – Ред.) сьогодні теж стоять на паркінгу мешканців Львова. Загалом оштрафували 50 автомобілів, стільки ж сьогодні присутніх водіїв на акції. Особисто мене оштрафували 8 разів. Це був дзвінок якогось міфічного мешканця, що мій автомобіль комусь заважає. Автомобіль стояв під знаком “Зупинка заборонена”, я подав у суд і виграв його, бо підстава була, що цей знак стояв незаконно. Пізніше на засіданні робочої групи знак вирішили демонтувати”, – додав чоловік.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,