У Львові вимагають провести сесію міськради (ВІДЕО)

Новини 12 Травня, 2023 295

Попереднє пленарне засідання міськради закінчилось ганебними діями “Європейської Солідарності”, коли частина депутатів покинула сесійний зал і мер закрив сесію

Депутати Львівської міськради таки зібрали необхідну кількість голосів, аби скликати позачергову сесію міської ради.

Про це пише громадський активіст Андрій Вихопень, інформує Четверта студія.

Це депутати фракцій “Голос”, “Варта” та частина “ЄС”, загалом 25 підписів.

Відповідно згідно законодавства, міський голова повинен ПРИЗНАЧИТИ дату сесії в двотижневий термін, і призначити її до двох тижнів.Тобто до 11 червня.

Хочуть депутати на цій сесії зокрема розглянути питання “Наглядових ради”, які обіцяв Садовий, але всіма способами робить все аби тих “наглядових” не було.

Фракція “Голос” хоче мати контроль за ЛКП “Львіввовдоканал”, а “Варта” звісно за ЛКП “Львівелектротанс”. Кажуть не поступляться Садовому поки він таки не виконає попередньо дану обіцянку депутатам.

“І навіть якщо Андрійванич звезе в Данію всіх тих підписантів, від своїх намірів вони не відмовляться”, – йдеться у повідомленні.

Депутат Львівської міськради Олексій Різник нагадує, що попереднє пленарне засідання міськради закінчилось ганебними діями “Європейської Солідарності”, коли частина депутатів покинула сесійний зал і мер закрив сесію.

“Частина депутатського корпусу не дочекалась закінчення пленарного засідання, а просто встали і вийшли”, – каже Різник.

Після того, повідомив депутат, Садовий зобов’язувався підписати розпорядження про скликання сесії міської ради. Проте досі цього розпорядження немає.

“Андрій Іванович, м’яч на вашому полі, чекаємо розпорядження про проведення сесії”, – наголосив Різник.

Коментарі

Позначки: , , , ,