Новини

У Львові вимагають перевірити усі будинки, мешканці яких звертались до Садового щодо їх аварійності

Фракція «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді звертається до міського голови Андрія Садового з вимогою провести перевірку усіх будинків міста, мешканці яких впродовж останніх десяти років звертались до виконавчих органів Львівської міської ради (в тому числі і до районних адміністрацій ) із скаргами, щодо руйнування житлового фонду, а також можливої аварійності будинків. Про це інформує УКРОП Львівщини.

Також фракція вимагає надати перелік будинків, щодо яких були звернення та відповідь по кожному об’єкту, що було зроблено.

«Ситуація з аварійністю будинків – це системна проблема усієї житлово-експлуатаційної галузі нашої держави і трагедія у Дрогобичі стала болючим уроком для органів місцевого самоврядування у державі. Як відомо, станом на сьогодні Львів – місто у якому будівельна галузь розвивається семимильними кроками і майже кожен клаптик вільної землі перетворюється у новий офісний центр або житловий будинок, що призводить до руйнування та аварійності сусідніх житлових будинків», – йдеться у зверненні.

Укропівці застерігають, що трагедія у Дрогобичі може бути лише першим дзвіночком і наша мета – не допустити катастрофи у Львові та Україні.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

21 годину тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

22 години тому