У Львові вимагають перевірити усі будинки, мешканці яких звертались до Садового щодо їх аварійності

Новини 02 Вересня, 2019 137

Будинки на вул. О.Довженка у Львові. Фото ілюстративне. Джерело: Mapio.net

Фракція «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді звертається до міського голови Андрія Садового з вимогою провести перевірку усіх будинків міста, мешканці яких впродовж останніх десяти років звертались до виконавчих органів Львівської міської ради (в тому числі і до районних адміністрацій ) із скаргами, щодо руйнування житлового фонду, а також можливої аварійності будинків. Про це інформує УКРОП Львівщини.

Також фракція вимагає надати перелік будинків, щодо яких були звернення та відповідь по кожному об’єкту, що було зроблено.

«Ситуація з аварійністю будинків – це системна проблема усієї житлово-експлуатаційної галузі нашої держави і трагедія у Дрогобичі стала болючим уроком для органів місцевого самоврядування у державі. Як відомо, станом на сьогодні Львів – місто у якому будівельна галузь розвивається семимильними кроками і майже кожен клаптик вільної землі перетворюється у новий офісний центр або житловий будинок, що призводить до руйнування та аварійності сусідніх житлових будинків», – йдеться у зверненні.

Укропівці застерігають, що трагедія у Дрогобичі може бути лише першим дзвіночком і наша мета – не допустити катастрофи у Львові та Україні.

УКРОП ВИМАГАЄ ПЕРЕВІРИТИ ВСІ БУДИНКИ У ЛЬВОВІ, МЕШКАНЦІ ЯКИХ ЗВЕРТАЛИСЬ ДО МІСЬКОЇ РАДИ, ЩОДО ЇХНЬОЇ МОЖЛИВОЇ…

Опубліковано УКРОП Львівщина Понеділок, 2 вересня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,