У Львові вимагатимуть відправити у відставку Володимира Цабака

Новини 05 Березня, 2020 1 541

У Львові вимагатимуть відправити у відставку Володимира Цабака. Колаж Антикорупційний моніторинг Львівщини

У п’ятницю, 6 березня, під стінами Галицької митниці відбудеться акція протесту за відставку Володимира Цабака. Про це інформує Антикорупційний моніторинг Львівщини.

“Ми, ГО «Антикорупційний моніторинг Львівщини», вважаємо не припустимим, що новою об’єднаною Галицькою митницею керує очевидний контрабандист та шахрай. Ні для кого не секрет, що пан Цабак має фірму перевезень товарів закордону, яка, вочевидь, займається контрабандою. На разі, офіційно, фірма оформлена на його маму, а всі перевезення здійснюються на одному пропускному пункті, в одну і ту ж зміну митників. Не дивно, що Володимир Цабак перевів з Львівської митниці в об’єднану Галицьку безліч корумпованих митників, які є фігурантами кримінальних проваджень. Так би мовити, «рука руку миє». А щоб відвернути увагу від своїх «схем» Володимир Цабак бореться з поодинокими бабцями та дідусями, у яких конфіскують бурячки та моркву, бігом висвітлюють у соц. мережі та самі собі лайкають. До речі, вчора Президент України на цьому наголоси, що «досить збирати лайки на митниці, а пора збирати кошти у бюджет».

Ми хочемо, аби прості мешканців зрозуміли, що саме через корумповану митницю, яка не бореться з контрабандою, бюджет нашої держави недоотримує мільйони. А це відсутність надбавок до пенсії, мізерні зарплати вчителів та медиків, а також заборгованість по виплатам шахтарям. А як Галицька митниця може боротись з контрабандою і відповідно наповнювати казну, якщо її очолює контрабандист? Правильно – ніяк. Тому наша вимога одна – «Цабака геть з митниці!»

Також нагадаємо, що Володимир Цабак був неодноразовим «героєм» різноманітних скандалів на митниці. Зокрема його звинувачували у шахрайських діях, а нещодавно працівники ДБР провели обшуки на його робочому місці, в дома та помешканні його батьків”, – йдеться у повідомленні.

“Закликаємо усіх небайдужих долучитись!”, – зазначають організатори.

Початок о 8:00, м. Львів, вул. Костюшка, 1.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2525546521029690&id=1680301248887559

Коментарі

Позначки: , , ,