У Львові викрили зловмисників, причетних до викрадення більше 800 тисяч гривень (ВІДЕО)

Новини 26 Квітня, 2021 439

За рішенням суду, підозрюваним, двом львів’янам віком 31 та 38 років, обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу поліції Львівщини.

30 березня, близько 19.50, до поліції звернувся житель Тернополя, який повідомив, що з автомобіля «Сітроен» невідомі особи викрали портфель із значною сумою грошей.

На місці події працювали оперативники карного розшуку та управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції. Як встановили правоохоронці, невідомі особи проникли в автомобіль «Сітроен С4 Пікасо», що був припаркований  на території однієї з автозаправних станцій на проспекті Чорновола у Львові, та викрали з салону портфель,у якому були грошові кошти в сумі понад 805 тисячі гривень.

Вивчивши відео з камер спостереження та провівши інші розшуково-оперативні заходи, правоохоронці встановили особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки, – мешканців Львова віком 31 та 38 років.

Слідчі відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.5 ст.185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

За рішенням суду підозрюваним обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,