У Львові виділили 15 мільйонів для транспортної афери Садового

Новини 25 Січня, 2024 2 177

Феєричні ідіоти

В депутатів кришу зносить від теми е-квитка. 

Фінансова комісія Львівської міськради нині виділила 15 млн грн на покриття зарплат контролерів у січні-лютому. Забарило просив 45 млн.

Про це повідомила журналістка Ірина Марушкіна, інформує Четверта студія.

В ході дискусії з’ясувалось, що всі гроші, які зараз надходять від сплати е-квитка, йдуть виключно перевізникам, а комунальне підприємство виконує функції оператора наразі безоплатно. 

Тобто в чому тут бізнес для міськради ніхто поки не розуміє, окрім Забарила і Зінкевича, які обіцяють райдужні перспективи, але то буде колись потім.  

Тому депутати попросили на початку лютого надати комісії фінансів всі бізнес-розрахунки по е-квитку за перші місяці, а також бізнес-плани Львівавтодору і Львівелектротрансу і лише після того будуть вирішувати з подальшим фінансуванням е-квітка. 

Серед іншого в ході дискусії депутати нагадали, що вся країна вже чекає на відповідь на питання, хто буде сидіти за історію з е-квитком у Львові, про обіцянку Садового звільнити Забарило, якщо е-квиток не буде впроваджено до кінця минулого року, а також натякнули, що компідприємтва, які займаються впровадженням е-квитка мають перспективу стати банкрутами за півроку, пише Ірина Марушкіна.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,