У Львові виділять кошти на виготовлення проєктної документації для Реабілітаційного центру у Брюховичах

Новини 24 Травня, 2023 137

У Львові виділять кошти на виготовлення проєктної документації для Реабілітаційного центру у Брюховичах

Комісія фінансів та планування бюджету підтримала звернення управління охорони здоров’я стосовно виділення додаткових коштів в сумі 2 млн 800 тисяч гривень з бюджету розвитку для виготовлення проєктної документації на об’єкті Першого територіального медичного об’єднання у смт Брюховичі для Реабілітаційного центру.

Про це пише Четверта студія з посиланням на інформаційний портал ЛМР.

Створення реабілітаційного рекреаційного простору в екологічно чистій частині Львова дозволить збільшити ліжковий фонд для реабілітації та максимального відновлення українців, які постраждали внаслідок війни, а також львів’ян, які мають проблеми зі здоров’ям.

З цією метою буде виконано реконструкцію будівель КНП «1 територіальне медичне об’єднання м. Львова» на вул. В. Івасюка, 74 в смт Брюховичі.

Нагадаємо, що за результатами проведеної процедури закупівель в електронній системі Prozorro вже визначено організацію, яка виготовлятиме проєктну документацію. Це Майстерня Бєляєвих, яка запропонувала, наскільки це можливо, не втручатися в архітектуру існуючих будівель. Водночас використовуватиме термомодернізацію, благоустрій і добудову з огляду на потрібну інклюзивність та рекомендації американських і британських міністерств охорони здоров’я.

Коментарі

Позначки: