У Львові вулиця Шевченка стала зоною підвищеної небезпеки для водіїв і пішоходів

Новини 03 Липня, 2020 944

фото: ФБ/Михайло Дідух

Для того щоб хоча б частково гарантувати безпеку для пішоходів розпочато процес облаштування острівців безпеки на вул. Шевченка

У Львові магістральна вулиця Шевченка стала зоною підвищеної небезпеки як для водіїв так і для пішоходів. Мало не щодня ДТП, десятки розбитих автівок, а найголовніше, людські жертви.

Як пише “Четверта студія”, на сторінці спільноти РяснеNEWS Михайло Дідух повідомив, що “для того щоб хоча б частково гарантувати безпеку для пішоходів розпочато процес облаштування острівців безпеки на вул. Шевченка. Дані острівці будуть встановлені в трьох локаціях: біля зупинки «Електрон», перехід біля ЦНАПу (Шевченка 374) та перехід біля фігури Матері Божої (промисловий ринок)”.

Як зазначається, дані острівці будуються коштом приватної компанії.

Так склалось, що магістральна вул. Шевченка стала зоною підвищеної небезпеки як для водіїв так і для пішоходів. Мало не щодня ДТП, десятки розбитих автівок, а найголовніше, людські жертви…

Для того щоб хоча б частково гарантувати безпеку для пішоходів розпочато процес облаштування острівців безпеки на вул. Шевченка. Дані острівці будуть встановлені в трьох локаціях: біля зупинки «Електрон», перехід біля ЦНАПу (Шевченка 374) та перехід біля фігури Матері Божої (промисловий ринок).

Другим кроком буде зміна розмітки і сподіваюсь вже ж таки керівництво міста дослухається до моїх рекомендацій та прохань мешканців та облаштує кільця на вулиці, які були затверджені комісією БДР ще два роки назад, для зниження швидкості, безперешкодного виїзду з другорядних вулиць, а саме основне, уникнення ймовірних ДТП в подальшому.

Дані острівці будуються коштом приватної компанії «С.А.Б.Д»,- зазначається у дописі.

Коментарі

Позначки: , , , , ,