У Львові вулиця біля державної екологічної інспекції потопає у багні (ФОТО)

Новини 04 Серпня, 2020 1 140

Фото: 4studio/Львів, вул. Слов'янська, серпень 2020 р.

Жителі вулиці Слов‘янської кілька років вимагають від міських чиновників відремонтувати вулицю і територію біля сміттєвого майданчика

У Львові жителі вулиці Слов’янської роками пишуть звернення до міської влади, щоб відремонтувати вулицю, однак у Львівській міській раді городян щороку “годують обіцянками” провести ремонт вулиці “наступного року”.

Як пише “Четверта студія”, до журналістів звернулися жителі вулиці Слов’янської, які повідомили, що вулиця вкрита глибокими ямами, які після дощу чи у зимовій період, коли тане сніг, наповнені смердючим багном. Болото не дає можливості людям пройти до сміттєвих контейнерів, які встановлені на даній вулиці, і містяни часто кидають сміття прямо  біля житлових багатоповерхівок, які знаходяться біля сміттєвого майданчика, або ж на території дитячого майданчика, який знаходиться поруч біля смітників.

Говоримо і пишемо міським посадовцям, що влітку вулиця “непроїзна” для матусь з дітьми, літнім людям також дуже важко пройтися вулицею… Але справжній жах – це коли починають йти дощі чи танути сніг – смердюче болото у глибоких ямах заповнюється сміттям… Все це під вікнами багатоповерхівок і біля дитячого майданчика. Ситуація триває роками, а міські чиновники годують нас обіцянками...”, йдеться у зверненні мешканців вулиці Слов’янської.

Як пише “Четверта студія”, щодо питання ремонту ділянок вулиці біля сміттєвого майданчика на вулиці Слов’янській у Львові, мешканці вже кілька років поспіль звертаються до комунальників, міських чиновників та пишуть звернення на “Гарячу лінію міста Львова”, однак  стан вулиці залишається незмінним: глибокі ями, після дощу наповнені болотом, в якому плавають купи сміття.

Звертаюся до гарячої лінії від імені усіх мешканців вулиць Слов’янська 2, та 4; Стрийська 94-96. Це район Податкової і майже центр міста, а судячи із цих кадрів – Богом забуте місце….Вже багато років звертаємося в ЖЕК ‘Вулецьке’ та у мерію, щоб якось навести лад з дорогою і ямами, які постійно заповнені смердючим вмістом від смітників. І це при тому, що поруч знаходиться міська екобезпека. Усі подвір’я наші зайняті автомобілями їхніх працівників. Зверніть будь ласка увагу, що по обидва боки сміттєвих контейнерів знаходиться дитячі майданчики! Грязюка стоїть цілий рік, сморід цілий рік! Вечором приходиш додому по коліно у багнюці… Неодноразово ці ями мешканці самотужки засипають відходами від ремонту квартир… Освітлення жахливе. Поруч відкритий люк, на який кинули дерев’яне полотно,бо вже не раз туди провалювалося елітне авто! Усі сусідні вулички оновлено сучасною бруківкою, але екобезпека зробила своє подвір’я так, що вода накопичується навколо будинку Слов’янська, 2 і топить підвали. Бувають моменти, коли йдуть великі дощі, що до будинку потрапити можна хіба із ‘дідом Мазаєм’. Допоможіть мешканцям, в першу чергу нашим діткам, відчути себе людьми, і мати екологічно чисте подвір’я!“, – йдеться у тексті звернення на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Ольги Капелюха 29 березня 2019 року.

 

Однак, і через рік після звернення ситуація залишається не вирішеною: ями, болото, сморід, а мешканці і надалі благають міську владу  відремонтувати дорогу на вулиці Слов’янській.

“Просимо відремонтувати дорогу по вул. Слов’янська, 2 і 4”, – зазначається у тексті звернення на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Іванки Романяк у червні 2020 року.

 

Довідково. Державна екологічна інспекція у Львівській області – місто Львів, вулиця Стрийська, 98.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , ,