У Львові всю ніч прибиратимуть сніг

Новини 03 Грудня, 2017 269

Ілюстративне фото

Зранку залучать двірників та трактори, щоб розчистити хідники

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк повідомляє, що у місті систематично контролюють ситуацію, а також оперативно реагувють на проблемні місця.

Увесь день працювала снігоприбиральна техніка, – повідомляє пре-служба Львівської міської ради. Уночі до роботи залучать піскосії та підмітальні машини.

О 20.00 год у міській раді під головуванням заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства відбудеться засідання штабу за участю голів районних адміністрацій та керівників ШРП.

“З 16.00 год об’їжджали усі райони. Назагал, магістральні дороги почищені та посипані. Вночі працюватимуть підмітальні машина та піскосії. Зранку будемо залучати двірників та трактори, щоб розчистити хідники. Заторів та простоїв транспорту нема. Зараз ще підсипаємо проблемні ділянки – підйоми, мости тощо. Особливо вул. Городоцьку та вул. Сахарова, вул. Авіаційну, щоб могли виїхати з парків зранку автобуси. Зранку до роботи будуть залучені двірники. З 06.00 год ранку буде повторний об’їзд по місту», – розповіла Ірина Маруняк.

Коментарі

Позначки: , , ,