У Львові встановлять новий рекорд з перетягування трамваїв «Електрон»

Новини 20 Серпня, 2019 332
«Київпастранс» відмовився купувати львівські трамваї. Фото: Дивись Інфо.

У цю п’ятницю, 23 серпня 2019 року, об 10.00 год, у місті Львові (вул. Чернівецька, напроти Львівського залізничного вокзалу) відбудеться спроба встановлення рекорду України з перетягування трамваїв Концерну «Електрон». Організатори заходу «Федерації стронгмену України». Генеральний партнер заходу ПрАТ «Концерн Електрон», за підтримки ЛКП «Львівелектротранс». Про це йдеться у події у Фейсбуці.

«Встановити рекорд України спробують атлети «Федерації стронгмену України»: — чемпіон та рекордсмен світу Володимир Рекша (м. Львів) та чемпіон та рекордсмен світу Сергій Конюшок (м. Київ).

Зафіксують рекорд — головний суддя «Федерації стронгмену України», чемпіон світу Василь Вірастюк та представник «Національного реєстру рекордів України».

Атлети будуть перетягувати руками за канат два зчеплених трамваї «Електрон» загальною вагою 65,2 тонни”, — повідомили у «Федерації стронгмену України».

Встановлення рекорду відбуватиметься в рамках підтримки «Федерації стронгмену України» українських товаровиробників.

«Ми підтримуємо наших спортсменів, маємо хороший досвід співпраці з Василем Вірастюком, тому радо відгукнулися на пропозицію «Федерації стронгмену України» підтримати цей захід. Зокрема надаємо два наші трамваї для перетягування — це п’яти і трьох секційні трамваї «Електрон», — розповів Іван Бондар речник ЛКП «Львівелектротранс».

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста прийти та підтримати українських богатирів.

Коментарі

Позначки: ,