У Львові вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні Олега Ушневича та Богдана Ільківа

Новини 04 Липня, 2018 296

3 липня, у Музеї визвольної боротьби проектом “День народження Героя Небесної Сотні” вшанували пам’ять Олега Ушневича та Богдана Ільківа, які загинули на Майдані у боротьбі за Україну.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Захід об’єднав рідних загиблих майданівців, їхніх друзів, учнів шкіл, у яких навчались Герої, а також небайдужих львів’ян.

“Після отаких зустрічей кожен раз по-новому переосмислюєш своє життя. Герої дивляться на нас і ми маємо нести відповідальність за свої вчинки. Дуже важливо, щоб суспільство не забувало тих людей, які змінили хід історії”, – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка

Спогадами про свого брата Олега Ушневича, який загинув 20 лютого 2014 року поділився Роман Ушневич.

“Олег на Майдані був з перших днів, так як говорив, що вдома його ніщо не тримає. Познайомився там з дівчиною, хотів освідчитись, але не встиг. На Майдані намагався усім допомагати і 18 лютого коли був пораненим йому ще вдалося врятувати життя незнайомому майданівцю, 20 лютого після осколків від гранати ще стояв зі щитом, тобто готовий боротись до кінця, але життя обірвалось. – розповів Роман Ушневич.

Під час заходу звучали патріотичні пісні у виконанні Олександра Рожка, учасника проекту “Пісні війни”, солістки Львівської філармонії Ірини Грех.

Вшанування пам’яті Олега Ушневича та Богдана Ільківа

Вшанування пам’яті Олега Ушневича та Богдана Ільківа

Вшанування пам’яті Олега Ушневича та Богдана Ільківа

Вшанування пам’яті Олега Ушневича та Богдана Ільківа

 

Коментарі

Позначки: , , ,