У Львові врятували 12-річного хлопчика, в якого кермо велосипеда застрягло у стегні

Новини 21 Травня, 2021 220

Фото: ОХМАДИТ/ФБ

Кермо велосипеда застрягло у стегні 12-річного хлопчика. Визволяла його команда дитячих і дорослих лікарів у львівській лікарні «ОХМАДИТ».

Як  пише «Четверта студія», на сторінці «ОХМАДИТ» у ФБ повідомляється, що 12-річний хлопець впав з велосипеда. Під час падіння кермо вивернулося і застрягло у стегні дитини.

«Тато хлопця – молодець, він не намагався визволити дитину з полону велосипеда самостійно, а дуже швидко відкрутив кермо від велосипеда і «швидка» змогла доставити дитину до Львова якнайшвидше. Далі вже працювали медики. На підмогу дитячі травматологи викликали судинного хірурга Бориса Дячишина з Львівськоїобласної клінічної лікарні. Діяли командою, адже такі травми – дуже небезпечні.  Нашому пацієнту пощастило – великих магістральних судин кермо не пошкодило, хоча проникаюча рана була дуже глибока», – зазначається у повідомленні.

«В операційній ми видалили стороннє тіло, виконали ревізію судинно-нервового пучка, промили і обробили рану. Усе нам вдалося, хлопчик буде ходити, у нього все буде добре», – розповів дитячий травматолог Ігор Банах.

Хлопчик ще кілька днів побуде у лікарні.

 

Коментарі

Позначки: ,