У Львові водійка трамваю знепритомніла під час руху

Новини 30 Січня, 2023 453

У Львові водійка трамваю знепритомніла під час руху

Життя людини врятували

28 січня, близько 13:00, в трамваї №6, контролери ЛКП “Львівавтодор” завдяки своїм умінням та знанням надання першої медичної допомоги, запобігли трагедії – врятували життя водію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на “Львівавтодор”.

Двоє контролерів ЛКП “Львівавтодор” перебували в салоні транспорту, здійснювали перевірку санітарного стану та справності автоматизованої системи оплати проїзду. Під’їхавши до зупинки, всі, хто був в середині, зауважили, що не відчинились двері… Виявилось, що водію стало зле, вона зупинила трамвай, і повідомила, що погано себе почуває.

Контролери ЛКП “Львівавтодор”, Прус Оксана та Мисак Олена, зосередились на ситуації та одразу почали діяти.

У той час, коли пасажири викликали швидку, контролери надавали першу домедичну допомогу та звернулись до водія, який був за кермом зустрічного трамваю, щоб той допоміг зв’язатись з диспетчером, аби знеструмити транспорт в якому сталась надзвичайна ситуація.

На щастя, повз місця події проїжджала карета швидкої медичної допомоги, яку зупинила контролер. Лікарі одразу прийшли на допомогу. Оглянувши водія трамваю, медики констатували клінічну смерть та почали проводити реанімаційні заходи. Коли вдалося відновити серцеву діяльність та стабілізувати життєві функції, водія трамваю госпіталізували до медичного закладу.

“Завдяки оперативній реакції та небайдужості, спільним зусиллям контролерів ЛКП “Львівавтодор” й медиків – вдалось врятувати найцінніше – життя людини!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,