У Львові водій Садового обматюкав жінку з дитиною (ФОТО)

Новини 12 Грудня, 2019 1 249

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Інша пасажирка із затисненою рукою бігла за маршруткою

У Львові водій комунальної маршрутки обматюкав і відмовив у перевезенні жінці з дитиною, іншій пасажирці цього ж транспортного засобу дверима затиснуло руку і вона майже два метри бігла за автобусом…

Як пише «Четверта студія», про цей кричущий випадок «європейської» поведінки водіїв комунального АТП-1 повідомила 12 грудня на «Гарячу лінію міста Львова» Elizabeta Dzyana.

Скриншот ФБ

«Зранку сідали з дитиною в маршрутне таксі 5А, на вул.Чехова. Після мого прохання відкрити середні двері, тому що місця з дитиною на передніх практично не було, я почула в свою адресу мати, хамство і ключове до мене від водія пі*дуй на таксі. На зупинці біля Винниківського він так спішив закрити переді мною двері, що затиснув на задніх дверях жіночці руку, за тим автобусом вона з затиснутою рукою ще бігла метра два. В кінці він своєю ізвилиною вирішив при дитині показати мені середній палець.

Прошу львівську владу прийняти міри. Він не дав доїхати туди куди мені потрібно, він просто нагло висадив мене з дитиною на наступній зупинці після посадки.Я думаю, що за таку вартість оплати за проїзд ми маємо право їхати в безпеці, комфорті і чистоті, а не з переповненими, брудними автобусами і водіями хамами», – зазначила у своєму зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» » Elizabeta Dzyana.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,