У Львові водій маршрутки ображав і відмовлявся везти жінку, в якої син загинув в АТО

Новини 20 Серпня, 2020 2 927

Фото: ФБ/Марія Найда

Керманич громадського транспорту у присутності пасажирів, заявив матері загиблого воїна, що йому “всеодно хто у вас загинув”

У Львові водій громадського транспорту заявив жінці, яка втратила сина – учасника АТО, що йому “всеодно хто у Вас загинув” і відмовлявся  везти жінку, “бо в нього тільки сидячі місця”. Свідками інциденту стали всі пасажири маршрутки, проте заступилася за жінку, яка показала водію посвідчення на право пільгового проїзду, лише одна з пасажирок, яка звільнила для неї місце у салоні.

Як пише “Четверта студія”, про це написала на своїй сторінці у ФБ мати загиблого воїна АТО Марія Найда.

Сьогодні зайшла в автобус 217А, приблизно 8 година ранку. Показала посвідчення пільгового проїзду, матері загиблого воїна АТО. Нащо водій сказав вийти і чекати наступну маршрутку, бо в нього тільки сидячі місця. Хоча в маршрутці окрім мене, ще переді мною зайшли троє пасажирів. Я йому пояснила, що в мене загинув син, щоб Ви їздили і заробляли гроші. Нащо прозвучала відповідь: “мені всеодно хто у Вас загинув” Я їду в церкву, тільки до верху. Всі пасажири мовчали, ніби в рот набрали води. Одна жіночка, яка сиділа вона дала мені місце і сказала водієві, що не може слухати це все, що він говорить. Велике дякую жінці. Одне цікавить, чи довго ще у Львові на маршрутах будуть працювати такі водії?
І чому наші перевізники не проводять з ними виховну роботу?”, – зазначається у дописі Марії Найди.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,