Новини

У Львові водій легковика влаштував перегони з патрульними і розбив дві іномарки (ВІДЕО)

У Львові водій легковика влаштував перегони з патрульними і розбив дві іномарки.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 31 січня вдень патрульні отримали орієнтування про автомобіль BMW 520, водій якого їде з порушенням правил дорожнього руху.

«На вул. Хуторівка екіпаж помітив згаданий транспортний засіб і дав вказівку про зупинку. Водій проігнорував її і почав втікати. На проспекті Червоної Калини, водій  BMW зіштовхнувся з автомобілем Skoda і далі продовжив втечу. На перетині проспекту та вулиці Угорської автомобіль зупинився у штучному заторі, яку створив інший екіпаж. Це не зупинило порушника і він звернув на вулицю Угорську де знову не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Chevrolet. Цього разу втекти з місця автопригоди йому не вдалося, патрульні заблокували його з обох сторін», – йдеться у повідомленні поліції.

Чоловіка затримали. 39-річний львів’янин був у сильному стані алкогольного сп’яніння. В присутності свідків він пройшов перевірку на пристрої драгер.

«Результат вразив – 3,32 проміле, при допустимих 0,2. Майже в 17 разів сихівчанин перевищив норму.  У своє виправдання чоловік, сказав, що хворий: «Вибачте, що я напився. Я хворий. У мене мізки «не варять».

На порушника склали протокол затримання, два протоколи за скоєння ДТП, ще один за втечу з місця аварії, також, за ігнорування вимог про зупинку, протокол за нетверезе кермування. Окрім протоколів, чоловік отримав постанову за відсутність страхівки. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

9 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

14 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

19 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому