У Львові водій легковика влаштував перегони з патрульними і розбив дві іномарки (ВІДЕО)

Новини 01 Лютого, 2019 147

Ілюстрація: Львів Онлайн

У Львові водій легковика влаштував перегони з патрульними і розбив дві іномарки.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 31 січня вдень патрульні отримали орієнтування про автомобіль BMW 520, водій якого їде з порушенням правил дорожнього руху.

«На вул. Хуторівка екіпаж помітив згаданий транспортний засіб і дав вказівку про зупинку. Водій проігнорував її і почав втікати. На проспекті Червоної Калини, водій  BMW зіштовхнувся з автомобілем Skoda і далі продовжив втечу. На перетині проспекту та вулиці Угорської автомобіль зупинився у штучному заторі, яку створив інший екіпаж. Це не зупинило порушника і він звернув на вулицю Угорську де знову не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Chevrolet. Цього разу втекти з місця автопригоди йому не вдалося, патрульні заблокували його з обох сторін», – йдеться у повідомленні поліції.

Чоловіка затримали. 39-річний львів’янин був у сильному стані алкогольного сп’яніння. В присутності свідків він пройшов перевірку на пристрої драгер.

«Результат вразив – 3,32 проміле, при допустимих 0,2. Майже в 17 разів сихівчанин перевищив норму.  У своє виправдання чоловік, сказав, що хворий: «Вибачте, що я напився. Я хворий. У мене мізки «не варять».

На порушника склали протокол затримання, два протоколи за скоєння ДТП, ще один за втечу з місця аварії, також, за ігнорування вимог про зупинку, протокол за нетверезе кермування. Окрім протоколів, чоловік отримав постанову за відсутність страхівки. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Коментарі

Позначки: , ,