У Львові внаслідок пожежі в закинутій будівлі загинув 13-річний хлопець

Новини 16 Травня, 2022 225

У Львові внаслідок пожежі в закинутій будівлі загинув 13-річний хлопець

Вогнеборці не гаючи часу приступили до проведення робіт з ліквідації займання

У Львові, на вулиці Золотій, трапилась пожежа у закинутій будівлі. Внаслідок цього загинув 13-річний хлопець. Ще троє дітей, які грались у приміщенні, втекли та залишились неушкодженими.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, пише Четверта студія.

Учора, 15 травня, о 13:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в закинутій будівлі на території стадіону “Торпедо”, що на вулиці Золотій. Коли надзвичайники приїхали на місце події, будівля була частково охоплена вогнем.

“Вогнеборці не гаючи часу приступили до проведення робіт з ліквідації займання. О 14:12 пожежу локалізовано та о 14:52 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. На місці пожежі виявлено тіло хлопця, 2009 року народження”, — йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, хлопець разом з трьома друзями грався з займистими речовинами у закинутій будівлі. Через деякий час будівля загорілась. Трьом дітям вдалось втекти, тож вони залишились неушкодженими. Четвертий хлопчик загинув.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Коментарі

Позначки: ,