У Львові віряни на кілька годин перекриють рух у центрі міста

Новини 21 Червня, 2019 41

Ілюстрація: "Гаряча лінія міста Львова"

У Львові 23 червня відбудеться урочиста процесія з нагоди свята Божого Тіла. Маршрутом ходи передбачається перекриття руху транспорту у центральній частині міста.

Про це повідомили на «Гарячій лінії міста Львова».

Як зазначається у повідомленні, урочиста процесія з нагоди свята Божого Тіла відбудеться 23 червня з 12.00 до 15.30. Маршрутом ходи передбачене ситуативне перекриття руху транспорту.

Процесія вирушить за маршрутом: пл. Катедральна — пл. Міцкевича — просп. Свободи — вул. Академіка Гнатюка — вул. Листопадового Чину — вул. Каменярів — вул. Петра Дорошенка — пл. М. Шашкевича — вул. С. Бандери, 8.

Під час процесії будуть встановлені п’ять тимчасових декораційних елементів релігійного змісту (вівтарів): перший — при Катедральному соборі Внебовзяття Пресвятої Діви Марії (пл. Катедральна); другий — при фігурці Матері Божої (просп. Свободи); третій — при вході до парку ім. Івана Франка (з перехрестя вул. Листопадового Чину та вул. Університетської); четвертий — на виході з парку ім. Івана Франка на вул. Каменярів; п’ятий — при вході до Храму св. Марії Магдалини (вул. Бандери, 8).

Як повідомлялося, у Львові зареєстрували петицію з вимогою «Заборонити проведення молитовних/релігійних ход, які потребують перекриття вулиць чи обмеження в русі громадського та приватного транспорту в межах території міста Львова».

 

Коментарі

Позначки: , ,