У Львові відремонтують Перший академічний український театр для дітей та юнацтва

Новини 23 Лютого, 2021 180

Петро Адамик.

Петро Адамик ініціював виділення коштів на ремонтні роботи у Першому академічному українського театрі для дітей та юнацтва

Комісія культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Львівської міської ради підтримала пропозицію голови фракції «Європейська Солідарність» Петра Адамика щодо виділення для Першого театру по вул. Гнатюка, 11 – 6,5 мільйонів гривень на капітальний ремонт даху та розроблення проєктної документації для ремонту глядацького залу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної організації партії “Європейська Солідарність”.

«Сподіваюся, що ремонт вдасться провести вже цьогоріч, а вже після цього можна буде розпочинати й ремонт та реставрацію всередині театру. Я вболіваю за долю цього театру (Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва), оскільки це найстарший дитячий театр в Україні», – розповів Петро Адамик.

Нагадаємо, 21 березня 2021 року виповниться 100 років з моменту офіційного відкриття Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва. Саме з цього театру чимало маленьких львів’ян розпочинають своє знайомство з театральним мистецтвом. Сьогодні в театрі працює майже 100 працівників.

Коментарі

Позначки: , ,