У Львові відкриють виставку картин людей з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень

Новини 21 Червня, 2021 45

Наступного тижня, 23 червня, о 18.00 у Палаці Гната Хоткевича (Веранда Хоткевича, аудиторія 123) відбудеться офіційне відкриття виставки картин «Я можу!» спільноти «Лярш-Ковчег», намальованих людьми з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень. Подія відбудеться у межах заходу «Рівні можливості» управління соціального захисту Львівської міської ради.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Уявіть собі, що все життя ви чули з різних сторін «Ти не можеш», «У тебе так не вийде». А потім, в один день, ви просто робите. І у вас виходить. Уявіть емоції, які вас переповнюють у цей момент. Так і сталося із нашими Друзями (саме так ми називаємо людей з інвалідністю у спільноті). Багато з них навіть не підозрювали, що можуть творити таку красу. Але спробувавши, переконалися у цьому сповна і готові показати свої творіння світу. Друзі малювали картини за своїми бажаннями. Кожен обирав сам, що і як він хоче малювати, не було єдиної тематики чи якихось правил. Тільки їх фантазії, тільки вільне мистецтво.

Під час відкриття виставки на вас очікує «ударний» номер від Друзів, презентація нового проєкту «Ангели Ляршу», огляд картин з подальшим аукціоном, hand-made крамничка, чаювання та багато іншого», – повідомили у спільноті «Лярш-Ковчег».

Контактна особа – Єлизавета, тел.: 0680251874.

Коментарі

Позначки: