У Львові відкриють центр надання допомоги новонародженим

Новини 09 Листопада, 2018 50

14 листопада 2018 року у Львові відкриють 34-й Центр надання допомоги новонародженим «Колиски надії», який створено на базі Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це повідомляють організатори.

34-й центр «Колиски надії» урочисто відкриє засновник Фонду, бізнесмен та філантроп, Віктор Пінчук. На церемонію запрошені: Олег Синютка, голова Львівської обласної держаної адміністрації; Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради; Андрій Садовий, Міський голова Львова; Ірина Микичак, директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації та представники медичної спільноти Львова.

За 12 років існування програми Фонд відкрив 33 центри в усіх регіонах України.

«Колиски надії» – головна програма Фонду Віктора Пінчука в галузі охорони здоров’я. Її стратегічною метою є збереження життя та здоров’я кожної дитини, що народилась в Україні. Фонд розпочав реалізацію програми у червні 2006 року. Відтоді було відкрито 33 центри надання допомоги новонародженим «Колиски надії» на базі державних родопомічних медичних закладів і дитячих лікарень у 24 регіонах України, що були устатковані найсучаснішим медичним обладнанням для рятування та виходжування новонароджених. 14 листопада 2018 року відбудеться відкриття 34 Центру «Колиски надії» на базі Львівського обласного перинатального центру. Завдячуючи обладнанню центрів «Колиски надії» за даними лікарів партнерських центрів (2006-9міс.2018) було врятовано 45 917 дітей. Фонд провів 29 освітніх заходів, які охопили понад 1 315 українських лікарів та медичних сестер.

Відкриття та прес-брифінг відбудуться в середу, 14 листопада, о 12:00 у Львівському обласному перинатальному центрі за адресою: Львів, вул. Джорджа Вашингтона, 6.

Акредитація на подію проходить на сайті Фонду Віктора Пінчука до 13 листопада 2018 року, 12:00. Підтвердження акредитації буде надіслано на вашу електронну адресу.

Коментарі

Позначки: , ,