У Львові відкрито Хаб ментального здоров’я

Новини 12 Вересня, 2022 319

У Львові відкрито Хаб ментального здоров’я

У Домі милосердя св.Миколая, що на вулиці Короленка, 7 у Львові, відкрили Хаб ментального здоров’я «ДіяТи». Освятив приміщення хабу єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу облради.

У перший день роботи тут відбулася презентація концепції проєкту, знайомство з благодійниками та колективом працівників, пресконференція та коротка екскурсія для відвідувачів.

Голова «Центру Опіки Сиріт» о. Роман Прокопець, та Голова студентського капеланства о. Юрій Остапюк пояснили ідею та цілі хабу. Тут надаватимуть індивідуальні консультації, організовуватимуть групову психотерапію та комплексну допомогу різного рівня. Уже з жовтня тренери розпочнуть групову терапію для підлітків. На заході була присутня заступниця керуючого справами Львівської обласної ради Мирослава Туркало. Вона наголосила, що такий проєкт покликаний допомогти подолати складні виклики, які постають перед суспільством, особливо в умовах війни.

«Турбота про інших, просвітництво та психологічна допомога – це  дуже потрібна людям діяльність. Дякуємо колективу однодумців, меценатам та натхненникам цієї благородної ідеї за ваш ентузіазм і відданість справі. Бажаю, щоб задум успішно вдалося реалізовувати й надалі», – наголосила Мирослава Туркало.

Коментарі

Позначки: ,