У Львові відкрили турнір з настільного тенісу пам’яті Костянтина Дерюгіна

Новини 23 Серпня, 2022 114

У межах відзначення Дня Державного Прапора України сьогодні, 23 серпня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак взяла участь у відкритті турніру з настільного тенісу пам’яті сержанта 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила – Костянтина Дерюгіна.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«У серцях українців свято Державного Прапора наповнюється сьогодні новим змістом, змістом волі, гідності, свободи. Синій та жовтий кольори об’єднали нас і вказали нелегкий, але точно переможний шлях.

Завдяки патріотизму і силі духу українців наш Прапор пізнають у всіх куточках Землі, у всіх державах цивілізованого демократичного суспільства.

Два кольори жевріють у наших серцях і на фронті, і в тилу, і далеко за кордоном. Адже кожен українець в серці носить синій і жовтий кольори.

Саме таким сином українського народу був і наш Герой Костянтин Дерюгін. Він своїми вчинками, своєю боротьбою пробудив віру в нескореність українців і впевненість у тому, що українська нація – це велика частина демократичного європейського суспільства. Надихаючись прикладом Костянтина Дерюгіна, наші воїни сьогодні виборюють свободу для України і виганяють ворога з української землі.

Ми пам’ятаємо всіх наших Героїв і молимося за них!

Україна була, є і буде!», – зауважила у вітальному слові Ірина Гримак.

У межах заходу урочисто підняли Державний Прапор, вшанували хвилиною мовчання полеглих Захисників, презентували фільм про Костянтина Дерюгіна, провели благодійний ярмарок, організували виступи музичних виконавців і дитячих аніматорів. Усі зібрані кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Організатор – ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих», головою правління якої був Костянтин Дерюгін.

Довідково:

Дерюгін Костянтин Валерійович (13.01.1978 р. – 21.03.2022 р.). Учасник АТО. Загинув на Донбасі від ворожої кулі снайпера. У Захисника залишилися дружина Леся та двоє дітей.

Коментарі

Позначки: , ,