У Львові відкрили Школу протитанкової артилерії (ФОТО)

Новини 01 Квітня, 2020 494

Фото: "Армія Інформ"

31 березня на базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ розпочала роботу Школа протитанкової артилерії.

Як пише “Четверта студія» з посиланням на «Армія Інформ», її було сформовано на базі Школи підготовки фахівців протитанкових ракетних комплексів, а відтепер її курсанти зможуть здобувати потрібні їм знання та навички для застосування всіх зразків протитанкового озброєння, якими оснащене Вітчизняне військо. Для цього є всі необхідні зразки озброєння та військової техніки, а головне – сучасні інтерактивні тренажерні комплекси та висококваліфіковані досвідчені інструктори.

Як зазначається, перші два десятки військовослужбовців уже розпочали на її базі фахову підготовку. Вишкіл кожного набору триватиме впродовж місяця та передбачатиме як надання протитанкістам теоретичних знань, так і практичних навичок, зокрема виконання бойових стрільб з озброєння, яке вони вивчатимуть.

Як зазначив виконувач обов’язків начальника школи майор Микола Ханас, за результатами навчання курсанти отримуватимуть сертифікати першого кваліфікаційного рівня, що дозволятиме їм не лише професійно виконувати свої обов’язки, а й буде підставою для отримання ними відповідних грошових надбавок.

Коментарі

Позначки: , , ,