У Львові відкрили головну ялинку

Новини 17 Грудня, 2017 171

Фото: прес-служба ЛМР

18-ти метрову красуню одягнули у тільки монохромні прикраси та вишукану ілюмінацію

Сьогодні у Львові на площі перед Оперним театром відкрили центральну міську ялинку, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Найменші діти із капели «Дударик» виконали «Щедрик» у новому звучанні.

Головна ялинка Львова цьогоріч має зовсім іншу концепцію. 18-ти метрова красуня представлена у кращих європейських традиціях: тільки монохромні прикраси та вишукана ілюмінація. Перед собою організатори ставили завдання створити відчуття домашнього затишку і свята, щоб передусім комфортно було мешканцям Львова. Про це розповіла арт-директор компанії «Львівські ярмарки» Ольга Гренюх.

Нагадаємо, 50-річну зелену красуню Львову подарувала Любов Поврозник. Ялинку ще у понеділок встановили на головній площі міста біля Оперного театру. Як розповіла Любов Поврозник, дерево на подвір’ї розрослось і його необхідно було зрізати. Деревце саджали ще її батьки. Тепер воно стало надто великим і навіть небезпечним для мешканців будинку. Тож родина вирішила зробити Львову святковий подарунок.

Фахівці підтвердили, що дерево вже перестало рости. Тож його можна зрізати. Завдяки подарунку Любові Поврозник Львову вдалось зекономити близько 10 тисяч гривень. Саме стільки минулого року заплатили за зелену красуню.

 

Коментарі

Позначки: ,