У Львові відкрили для проїзду вулицю Пекарську

Новини 06 Вересня, 2021 77
У Львові вулиця Пекарська потонула у болоті. Фото: Олег Синютка

У Львові вулиця Пекарська потонула у болоті. Фото: Олег Синютка

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», на вул. Пекарській підрядник завершив всі основні роботи і від сьогодні вулицю відкриють для проїзду транспорту.

Про це пише Четверта студія.

«Ремонт вул. Пекарської фактично завершено. Підрядник виконав всі основні роботи, і від сьогодні, 6 вересня, вулицю з 9 год вже відкриють для проїзду транспорту. Ще залишиться нанести розмітку і завершити благоустрій в кількох місцях. Натомість приблизно до листопада ще триватиме ремонт вул. Шімзерів», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проєктом реконструкції вул. Пекарська, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Виконала роботи підрядна організація ТзОВ «Вельт-Капітал». Вартість робіт – 109,4 млн грн.

Коментарі

Позначки: ,