У Львові відбуваються заняття зі скандинавської ходьби (ВІДЕО)

Новини 12 Квітня, 2021 1 378

У Львові відбуваються заняття зі скандинавської ходьби

Щочетверга у Стрийському парку

У четвер, 8 квітня, у Стрийському парку у Львові відбулось перше безкоштовне тренування зі скандинавської ходьби. Тепер вони відбуватимуться щотижня о 16.00 по четвергах на тій же локації. До першого тренування долучилось близько 20 людей. Організатори зізнаються: уже є багато охочих взяти участь у наступних заняттях. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Скандинавська ходьба – популярний в Європі вид спорту, що підходить для широкого кола людей. Організовує такі тренування Львівський обласний центр «Спорт для всіх».

Заняття безкоштовні, їх проводить професійна тренерка Оксана Заліско – віцепрезидентка Української Федерації Скандинавської ходьби з міжнародних зв’язків. Позаторік спортсменка перемогла на Кубку світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту.

Для того, аби займатись скандинавською ходьбою, потрібні лише спеціальні палиці. «Спорт для всіх» на перших тренуваннях надаватиме їх тим, хто ще не має, але хоче спробувати.

«Ми показуємо, що це абсолютно не складно – знайти годину вільного часу попрацювати над своїм здоров’ям, і над собою», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, який також взяв участь у тренуванні.

Коментарі

Позначки: ,