​​У Львові відбудеться «Ярмарок Різдвяних Традицій»

Новини 17 Грудня, 2022 147

понад 35 крафтових виробників, виставки та майстер-класи з виготовлення різдвяних атрибутів

На ярмарку гості міста та ВПО дізнаються більше про традицію святкування Різдва не лише на Галичині, але й на інших територіях України, а також підтримають регіональних виробників у популяризації крафтової продукції.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

На Львівщині такий захід в збірному форматі проведуть вперше. Це кооперація туристично привабливих крафтових виробників і культури. Вхід на захід вільний.

Зокрема, діти та дорослі зможуть відвідати цікаві майстер-класи: виготовити різдвяний дідух, традиційні павуки, елементи, які цього року потрапили до переліку нематеріальної культурної спадщини України і стали нашою гордістю – це яворівська забавка і створення об’ємної безкаркасної різдвяної звізди. На Ярмарку також буде виставка шопок з кількома унікальними експонатами. Додамо, частиною мистецької програми будуть різдвяні колядки, вертепи, розповіді про традиції святкування Різдва на Львівщині та Херсонщині. 

Також, на ярмарку буде представлено продукцію від понад 35 крафтових виробників – це продукти від унікальних торгових марок, які львів’яни не знайдуть супермаркетах: сири, мед, мясо, наливки тощо.

Попри усі труднощі, які ми долаємо протягом року – ми маємо цінувати і шанувати українські традиції, берегти нашу культуру, виборювати перемогу – кожен на своєму фронті. 

📆 18 грудня з 12:00 по 17:00 год

⏰біля Львівського Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17)

Проведення «Ярмарку Різдвяних Традицій» ініціювали Управління туризму та курортів Львівської ОДА спільно з Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА та Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА. 

Детальніше про відкриття ярмарку за посиланням: https://bit.ly/3Ykeld7

Коментарі

Позначки: