У Львові відбудеться виставка відомих художників

Новини 13 Жовтня, 2021 483

У Львові відбудеться виставка відомих художників

Протягом дев’яти днів з 14 по 22 жовтня, готель CITADEL перетвориться на справжній епіцентр творчості. У готелі відбудеться Citadel art plein air на чолі з Олегом Денисенком, відомим українським художником.

Про це ІВ Четверта студія повідомили у готелі Citadel.

Ще 10 відомих українських художників – Микола Журавель, Дарія Тіщенко-Журавель, Іван Михайлов, Людмили Нікорич, Анастасія Подерв’янська, Олександра Смірнов, Олексій Аполонов, Петро Лебединець, Алла Алексеєва, Олександра Макарська, мешкатимуть, надихатимуться, творитимуть в готелі протягом 9 днів.

У процесі пленеру приїжджі художники набираються натхнення та навчаються новому. Для цього потрібні краєвиди, жива і нежива природа, правильне оточення та дух творчості. Окрім того митці знайомляться із локальною культурою, здобутками та видатними особистостями Львова.

22 жовтня на 18:00- CITADEL запрошує цінителів мистецтва та культурних діячів на відкриття звітної виставки – Citadel art plein air. “Ви матимете змогу познайомитись і поспілкуватись із митцями”, – йдеться у повідомленні.

Виставка буде тривати протягом 4 тижнів, з 22 жовтня по 20 листопада в готелі CITADEL, на вул. Грабовського, 11. Щодня з 8:00 до 23:00.
Вхід – вільний.

 

Коментарі

Позначки: ,