У Львові відбудеться щорічний та завжди очікуваний концерт «Christmas по-львівськи»

Новини 13 Грудня, 2023 101

«Christmas по-львівськи» – гарячий та пряний коктейль традиційного та несподіваного звучання Різдва

«Christmas по-львівськи» – гарячий та пряний коктейль традиційного та несподіваного звучання Різдва

Різдво для кожного з українців має свою святкову барву, але усіх нас єднає дещо спільне – традиції! Однією з таких вже стали щорічні великі різдвяні концерти «Christmas по-львівськи», які завжди збирають чимало шанувальників. 

2023 рік не стане винятком: цьогоріч очікувана подія відбудеться 29 грудня у Львівській національній філармонії. Початок о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

«Christmas по-львівськи» – гарячий та пряний коктейль традиційного та несподіваного звучання Різдва! Це концерт, який поєднає впізнаване і нове, народне та авторське, колядки та світові різдвяні хіти, хор і джаз-бенд, концертне виконання і спільну коляду.

Атмосферу свята 29 грудня творитимуть знані у Львові колективи та музиканти:  хор студентів «Людкевич-хор» (керівник – Оксана Долішна), Марія Стоколяс, Богдан Дашак, Анастасія Бондаренко, Smooth Criminal Band, MariStoJazz і не тільки!

“Тож чекаємо Вас у Філармонії, аби відчути дух Різдва, зберегти та продовжити нашу львівську традицію спільної родинної коляди на концерті «Christmas по-львівськи». Не зволікайте, адже квитки на цю подію завжди розлітаються дуже швидко”, – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

29 грудня / 19:00 – Львівська національна філармонія

Квитки можна придбати за посиланням.

Коментарі

Позначки: ,