У Львові відбудеться перший офлайн хакатон для студентів

Новини 02 Вересня, 2021 280
Семерак зустрівся із студентами-екологами Львівщини

Семерак зустрівся із студентами-екологами Львівщини

У Львові 11 вересня організовують перший офлайн хакатон для студентів ІТ-спеціальностей від InterLogic. Основним завданням буде розробка додатків для громадських проєктів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

«Цьогорічний хакатон обіцяє бути ще кращим. Ми, як Львівська міська рада, не можемо стояти осторонь, коли наша молодь, студенти готові зробити свій внесок та намагаються навчитись в ІТ-сфері творити щось корисне для мешканців міста. Адже, основними тематиками хакатону цього року є транспорт, парки, інклюзивність, тварини, що є важливою складовою господарської діяльності Львова. Ми підтримуємо та й надалі будемо максимально сприяти таким починанням, так я бачимо Львів у майбутньому центром високих технологій світового рівня» – зазначила керівник управління зовнішніх зв’язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Формат змагань незмінний: на все про все – 24 години. І все це – під менторством досвідчених спеціалістів. Потрібно буде вибрати ту галузь, яка найбільш цікавить, та зареєструватись з друзями або шукати однодумців на події. Організатори допоможуть сформувати команду на місці.

Кожен, хто візьме участь, отримає хороший та корисний досвід для майбутньої роботи, багато нових знайомств – як з іншими учасниками, так і з потенційними колегами – працівниками з InterLogic.

Призовий фонд: 1000€ або цінний подарунок.

Захід триватиме: з 11 вересня 10:00 год. до 12 вересня 10:00 год.

Місце проведення: Lviv Film Center, м.Львів, вул. Володимира Великого, 14а.

Вимоги до участі:

  • Команда від 2 людей (організувати команду можна на місці з присутніх)
  • Володіння .NET, Java або іншою мовою на рівні, що дозволяє розробляти веб- або мобільні додатки
  • Власний ноутбук для розробки додатків

 

Коментарі

Позначки: